CAFETARIA DE SPOORBRUG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1480 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Spoorbrug. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 9:10 De smaak was erg goed. Alles was prima.
19 mei 2024 om 20:24 Bestel altijd in de middag met een tijd anders duurt bezorging in sliedrecht altijd heel lang. We hadden flesjes cola besteld 500ml en er waren blikjes bezorgd 330ml maar wel betaald voor de flesjes. Frietjes waren taai en oud. Verder was het prima.
21 apr 2024 om 19:26 Een uur en 3 kwartier moeten wachten op ons eten. Altijd opvallend dat vanaf t moment dat je belt ze 'ermee bezig zijn' en t dan wel in een kwartier bezorgd kan worden.
21 apr 2024 om 19:24 Helaas waren de friet en snacks niet zo lekker als normaal. De friet was bruin en hard en rook ook niet lekker. Ik denk dat het frituurvet vervangen had moeten worden. Heel erg teleurstellend na 50 minuten wachten.
12 apr 2024 om 21:20 Alles goed geregelt...super..en lekker
6 apr 2024 om 20:02 Lekker , zoals altijd
23 mrt 2024 om 20:16 Veel, warm en volledig, top!!
14 mrt 2024 om 21:13 We kozen dit bedrijf omdat we weinig tijd hadden ivm verhuizing. Andere aanbieders gaven aan rond de 50 minuten en zij tussen de 20 en 40. Na bestelling kon je zien dat het 45 minuten ging duren en uiteindelijk werd het bijna een uur.
9 mrt 2024 om 19:59 Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. En razendsnel bezorgd.
3 mrt 2024 om 21:50 Doorbakken patat, droog en veel te hard. De saté was ook doorbakken! Jammer, vroeger was het beter. Voorlopig hier niet meer bestellen.
3 mrt 2024 om 1:26 Ben wel beter van ze gewend maar op deze manier gaan ze echt hard achteruit en dat is zo jammer.
2 mrt 2024 om 20:57 Friet was gebakken in oud vet. En er was weer eens wat vergeten. Was wel binnen een kwartier nageleverd. Het is verschrikkelijk duur geworden en de kwaliteit laat tegenwoordig de wensen over. We zijn toch al jaren klant maar we zijn er nu wel klaar.